Seututerveyskeskuksen terveysasemien toiminta kesällä 2021 (päivitetty 16.6.)

Julkaistu 26.5.2021 klo 8.00

(tekstiä päivitetty 16.6. Petäjäveden terveysaseman ja Keuruun sairaalan osalta)

Joutsan, Keuruun ja Laukaan terveysasemien päivystys-, kiire- ja infektiovastaanotto, suun terveydenhuolto, neuvolat sekä sairaalaosastot toimivat läpi kesän. Kiireetöntä vastaanottoa tarjotaan resurssien mukaan hoidon tarpeen arvion perusteella.

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, terveysasemalle tulosta on aina sovittava etukäteen.

Joutsan, Keuruun ja Laukaan sairaalaosaston sairaansijoja vähennetään toimintojen varmistamiseksi ajalle 21.6.–22.8. niin, että Joutsassa on käytössä 12, Keuruulla 22 ja Laukaassa 19 sairaansijaa.

Koronarokotukset jatkuvat koko kesän ajan ja niiden etenemisestä tiedotetaan Seututk.fi-sivustolla ja paikallislehdissä. Terveysasemille varatut koronarokotukset toteutetaan sovittujen aikojen mukaisesti, vaikka muu toiminta olisi tauolla. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Toivakan ja Konneveden terveysasemilla on hoitajan vastaanottoa arkisin läpi kesän. Lääkärin vastaanottoa, neuvolatoimintaa ja suun suunterveydenhuollon toimintaa on rajoitetusti. Näillä terveysasemilla on vastaanottoja vain etukäteen sovitusti ja lääkäripäivystys hoidetaan isommilla terveysasemilla.

Petäjäveden terveysasemalla ei aikaisemmin ilmoitetusta poiketen pystytä resurssisyistä järjestämään toimintaa 28.6.–1.8.2021 välisenä aikana neuvolaa ja suun terveydenhuoltoa lukuun ottamatta.

Luhangan, Lievestuoreen, Haapamäen ja Multian terveysasemilla ei ole vastaanoton, suun terveydenhuollon eikä neuvolan toimintaa 28.6.–1.8.2021 aikana.

Fysioterapiatoimintaa on Seututerveyskeskuksella kesän aikana rajoitetusti.

Kaikkien terveysasemien palvelunumerot ovat toiminnassa arkisin virka-aikana koko kesän ajan. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut toimivat ajanvarauksella.

Käytäthän maskia ja huolehdit käsihygieniasta ja turvaväleistä myös kesän aikana meillä asioidessasi.