Ammattilaiselle

Ammattilaiselle

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos, jonka tehtävänä on tarjota perusterveydenhuollon palveluita noin 46 000 keskisuomalaiselle kahdeksan kunnan alueella. Noin 500 työntekijäämme toimivat alueemme kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä heidän sairauksiensa hoitamiseksi.

Tarjoamme osaavaa lähipalvelua asiakkaan parhaaksi

Meillä työtä tehdään moniammatillisesti saumattomassa yhteistyössä. Kukin hoitaa osuutensa omaan asiantuntijuuteensa luottaen ja tarvittaessa etsii tai antaa apua, jotta työyhteisö toimii ja asiat hoituvat sujuvasti. Tiivis moniammatillinen työyhteisö on apuna myös osaamisesi laajentamisessa.

Kehitämme jatkuvasti terveysasemiemme toimintaa kokeilemalla ja hyödyntämällä rohkeasti uusia toimintatapoja palvelujemme parantamiseksi. Kuulemme mielellämme myös opiskelijoiden ja uusien työntekijöiden kokemuksia ja ideoita toimintamme kehittämiseksi. Kohdennamme työntekijöidemme osaamista tarkoituksenmukaisesti eri tehtäviin ja rohkaisemme oman työn ja toiminnan kehittämiseen, jotta työ pysyy mielekkäänä.

Tule mukaan kehittyvään ja moniammatilliseen työyhteisöön!

Lue lisää: