Toivakan terveysasema

UUTTA! Tee ajanvarauspyyntö sähköisesti!

Toivakan terveysasemalla toimii lääkärin ja hoitajan vastaanotto, äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvola, aikuis- ja diabetesneuvola sekä hammashoitola.

Terveysasemalla toimii myös Fimlabin näytteenottopiste. Lisäksi toivakkalaisia palvelevat Joutsan fysioterapeuttitoimintaterapeutti ja puheterapeutti, Joutsan psykologit sekä Joutsan sosiaalityöntekijä.

Palvelut toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella hoitaja ohjaa potilaan tarkoituksenmukaiseen hoitoon joko lääkärille tai muulle terveysalan ammattilaiselle. Väestövastuumallin mukaisesti kuntalaisten omalääkäri määräytyy kotiosoitteen perusteella.

Tarkemmat ajanvarausajat ja muut ohjeet löytyvät kunkin palvelun yhteystiedoista.

Laboratorion näytteenotto
Vain ajanvarauksella tiistaisin ja torstaisin klo 7.30–11.30 (remontin vuoksi suljettu 3.-30.7.2017). Lisätiedot Fimlabin yhteystiedoista

Hoitotarvikejakelu
Diabeetikon hoitotarvikejakelu aikuis- ja diabetesneuvolan hoitajan kautta, yhteydenotot etukäteen arkisin klo 12–13. Muiden hoitotarvikkeiden jakelu hoitajan vastaanoton kautta, yhteydenotot etukäteen arkisin klo 12–14. Hoitotarvikkeet ovat pääsääntöisesti noudettavissa seuraavana arkipäivänä. Huomioithan, että hoitotarvikkeiden saatavuus on varmistettava aina etukäteen!

Toivakan palvelut

Toivakan terveysasema
Toivakan terveysasema
Toivakan terveysasema