Laukaan terveysasema

UUTTA! Tee ajanvarauspyyntö sähköisesti!

Laukaan terveysasemalla toimii lääkärin ja hoitajan vastaanotto, äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvola, aikuis- ja diabetesneuvola, fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja puheterapeutin vastaanotto, psykologin vastaanotto, terveyskeskussairaala sekä hammashoitola. Arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä toimii Laukaan päivystysvastaanotto.

Lisäksi terveysasemalla toimii päihdesairaanhoitajan ja palveluohjaajan vastaanotto, Fimlabin näytteenottopiste sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantamisen yksikkö ja vastaanotto.

Palvelut toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella hoitaja ohjaa potilaan tarkoituksenmukaiseen hoitoon joko lääkärille tai muulle terveysalan ammattilaiselle.

Tarkemmat ajanvarausajat ja muut ohjeet löytyvät kunkin palvelun yhteystiedoista.

Osa palveluista on saatavilla myös Lievestuoreen sivuvastaanotolla. Lisäksi neuvolatoimintaa on Leppäveden neuvolassa ja Vihtavuoren neuvolassa. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tukevia palveluja tarjotaan Laukaan lasten ja nuorten hyvinvointi- ja perhekeskuksessa (Laukaan HyPe).

  • Laboratorion näytteenotto ja EKG-sydänfilmi
    Vain ajanvarauksella maanantaista torstaihin klo 7.30–14.30 ja perjantaisin klo 7.30–13, lisätiedot Fimlabin yhteystiedoista

  • Kuvantaminen/röntgen
    Ajanvaraus terveysaseman numerosta, tutkimukset maanantaista torstaihin klo 7.30–15.30 ja perjantaisin 7.30–14

  • Hoitotarvikejakelu
    014 267 8608, tilaukset puhelimitse keskiviikkoisin klo 8–11 tai nouto 1. kerroksesta entisistä neuvolan tiloista keskiviikkoisin klo 12–15

Laukaan ilta- ja viikonloppupäivystys
014 267 8562

Kantolantie 12
41340 Laukaa

Ma–to klo 16–20
Pe klo 15–20
Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 8–18

Laukaan palvelut

Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Arwidssonintie 15-17
Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Laukaan terveysasema
Tiituspohjantie 39, Leppävesi
Koulutie 2, Vihtavuori