Konneveden terveysasema

UUTTA! Tee ajanvarauspyyntö sähköisesti!

Konneveden terveysasemalla toimii lääkärin ja hoitajan vastaanotto, äitiys-, lasten- ja diabetesneuvola sekä fysioterapeutin ja puheterapeutin vastaanotto.

Terveysasemalla toimii myös Fimlabin näytteenottopiste sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantamisen yksikkö. Lisäksi Konnevetisiä palvelee Laukaan toimintaterapeutti.

Konneveden hammashoitola sijaitsee eri osoitteessa terveysaseman vieressä.

Palvelut toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella hoitaja ohjaa potilaan tarkoituksenmukaiseen hoitoon joko lääkärille tai muulle terveysalan ammattilaiselle. Väestövastuumallin mukaisesti kuntalaisten omalääkäri määräytyy kotiosoitteen perusteella.

Tarkemmat ajanvarausajat ja muut ohjeet löytyvät kunkin palvelun yhteystiedoista.

Laboratorion näytteenotto
31.5. asti vain ajanvarauksella maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 7.30–13, 1.6. alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 7.30–15 (heinäkuun 2017 aikana vain torstaisin). Lisätiedot Fimlabin yhteystiedoista.

Kuvantaminen/röntgen
Konneveden kuvantamistoiminta loppui 1.6.2017, jonka myötä konnevetiset potilaat ohjautuvat kuvattavaksi pääsääntöisesti Laukaan terveysasemalle

Hoitotarvikejakelu
Diabeetikon hoitotarvikejakelu palvelukeskus Ruusaliisan tiloissa torstaisin klo 13–14, muiden hoitotarvikkeiden jakelu sopimuksen mukaan maanantaisin ja tiistaisin, tiedustelut äitiysneuvolan puhelinnumerosta

Konneveden palvelut

Konneveden terveysasema
Palotie 6, Konnevesi
Konneveden terveysasema
Konneveden terveysasema
Konneveden terveysasema