Konneveden terveysasema

UUTTA! Tee ajanvarauspyyntö sähköisesti!

Konneveden terveysasemalla toimii lääkärin ja hoitajan vastaanotto, äitiys-, lasten- ja diabetesneuvola sekä fysioterapeutin ja puheterapeutin vastaanotto.

Terveysasemalla toimii myös Fimlabin näytteenottopiste sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantamisen yksikkö. Lisäksi Konnevetisiä palvelee Laukaan toimintaterapeutti.

Konneveden hammashoitola sijaitsee eri osoitteessa terveysaseman vieressä.

Palvelut toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella hoitaja ohjaa potilaan tarkoituksenmukaiseen hoitoon joko lääkärille tai muulle terveysalan ammattilaiselle. Väestövastuumallin mukaisesti kuntalaisten omalääkäri määräytyy kotiosoitteen perusteella.

Tarkemmat ajanvarausajat ja muut ohjeet löytyvät kunkin palvelun yhteystiedoista.

Laboratorion näytteenotto
31.5. asti vain ajanvarauksella maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 7.30–13, lisätiedot Fimlabin yhteystiedoista. (1.6. alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 7.30–15)

Kuvantaminen/röntgen
Avoinna 31.5. asti maanantaisin ja torstaisin klo 13–15  sekä perjantaisin klo 13–14. Tutkimukset ajanvarauksella. Ajanvaraus terveysaseman numerosta.(1.6. alkaen kuvantamispalvelut siirtyvät Laukaan terveysasemalle)

Hoitotarvikejakelu
Diabeetikon hoitotarvikejakelu palvelukeskus Ruusaliisan tiloissa torstaisin klo 13–14, muiden hoitotarvikkeiden jakelu sopimuksen mukaan maanantaisin ja tiistaisin, tiedustelut äitiysneuvolan puhelinnumerosta

Konneveden palvelut

Konneveden terveysasema
Palotie 6, Konnevesi
Konneveden terveysasema
Konneveden terveysasema
Konneveden terveysasema